Vineri, 29 martie 2024 - 9:11:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dosar penal pentru primarul din Băicoi


3 noiembrie 2012
Răzvan PASCU

Dosar penal pentru un primar care a uitat stâlpii de iluminat în mijlocul străzii. Edilul din Băicoi, judeţul Prahova, este cercetat pentru modul în care a aprobat lucrările care i-au speriat pe şoferi.

Stâlpii de electricitate au rămas în drum, după ce strada a fost refăcută. Drumul a fost lărgit, însă muncitorii nu au mutat şi stâlpii. "Şi ce dacă stâlpii rămân tot în stradă. Putem să-i încadram în nişte borduri. Stâlpii au fost montaţi prin anii '75- '80, pe spaţiul verde. Renunţând la spaţiul verde, au rămas aşa", a explicat primarul din Băicoi, Ciprian Stătescu.

Ca la noi, la nimeni, spun şoferii. "Made in Roamania. Cum se lucrează în România, cu picioarele. Trebuie neapărat să scoată stâlpii într-o parte, să-i scoată de pe carosabil. Sunt periculoşi", au declarat şoferii.

Din cauza stâlpilor din mijlocul străzii, primarul din Băicoi s-a ales cu dosar penal. "Prin modul lor de amplasare, stâlpii pot reprezenta un pericol de accidente. A fost întocmit un dosar penal, în care se verifică legalitatea documentelor care au stat la baza executării lucrării", a precizat Florin Aristan, de la Poliţia Rutieră Prahova.

Lucrările de la Băicoi au costat aproape 1,7 milioane lei, bani din bugetul local.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro