Joi, 18 aprilie 2024 - 2:56:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Gazele ajung la Valea Călugărească şi la Albeşti Paleologu


6 noiembrie 2012

Consiliul Judeţean Prahova a demarat două proiecte de investiţii care vizează racordarea mai multor sate din comunele Valea Călugărească şi Albeşti Paleologu la reţeaua de gaze.

 

Au fost finalizaţi primii trei kilometri din obiectivul „Înfiinţare distribuţie gaze naturale în comuna Albeşti Paleologu (satele Albeşti Paleologu, Albeşti Muru şi Vadul Părului), investiţie care are la bază un parteneriat încheiat în 2011 între Consiliul Judeţean Prahova şi Primăria comunei Albeşti Paleologu.

Proiectul prevede alimentarea cu gaze pentru satele sus menţionate, printr-o reţea de distribuţie de aproximativ 21 de km ce va deservi aproximativ 2.800 de gospodării. Valoarea totală a investiţei este de 500.000 euro, din care 85%  vor fi suportaţi din bugetul Consiliului Judeţean Prahova.

Tot în urma unui parteneriat încheiat cu Primăria Valea Călugărească s-au finalizat nouă kilometri (40%) din obiectivul de investiţii „Înfiinţare distribuţie gaze naturale în comuna Valea Călugărească (satele Valea Popii , Valea Poienii, Valea Nicovani, Valea Largă şi Rachieri).

Investiţia este în valoare de 566.000 de euro, din care 85% vor fi suportaţi de la bugetul C.J. Prahova, şi presupune racordarea la gaze pentru încă 1800 de gospodării din  comuna Valea Călugărească.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro