Vineri, 29 martie 2024 - 2:37:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Jandarmii prahoveni s-au întors din Afganistan


27 noiembrie 2012
Răzvan PASCU

Jandarmii din cadrul contingentului care a executat cea de-a treia misiune de instruire şi perfecţionare a forţelor de ordine din Afganistan în perioada mai - noiembrie 2012 s-au întors acasă. Din contingent au făcut parte şi şase jandarmi prahoveni (patru din cadrul Inspectoratului de Jandarmi  Prahova şi doi  din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti).

Mircea Duşa, ministrul Administraţiei şi Internelor, a participat la Ceremonia de medaliere a Detaşamentului de Jandarmi care a executat misiuni de pregătire sub egida NATO, în Afganistan.

În cadrul evenimentului, 29 de ofiţeri şi subofiţeri jandarmi au fost avansaţi în grad, înaintea expirării stagiului minim, cu prilejul zilei de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României. Toţi cei 76 de jandarmi ai contingentului au primit „Distincţia de serviciu pentru misiuni în străinătate”.

În acelaşi context, comandantul contingentului a oferit ministrului Mircea Duşa Drapelul Detaşamentului, cu semnăturile tuturor luptătorilor, precum şi un bluzon specific forţelor naţionale care desfăşoară misiuni în Afganistan.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro