Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 7:15:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Linişte la şedinţa Consiliului Local Ploieşti


22 noiembrie 2012

Şedinţă liniştită la Consiliul Local Ploieşti. Aleşii au avut pe ordinea de zi rectificarea bugetului propriu şi rectificarea bugetelor instituţiilor din subordinea municipalităţii. Singurii consilieri absenţi au fost  Radu Socoleanu(PPDD) şi Cătălina Bozianu (PDL).

Singurele comentarii au fost legate de înfiinţarea cabinetelor medicale la UPG. Consilierul local Gheorghe Sârbu a solicitat înfiinţarea unor cabinete medicale pentru persoanele defavorizate

 

Primarul Iulian Bădescu i-a explicat pedelistului de ce este nevoie de cabinete medicale la UPG:”Mulţumesc pentru că sunteţi preocupat de soarta persoanelor defavorizate. Avem o universitate de renume internaţional şi din nefericire studenţii de aici nu pot beneficia de asistenţă medicală în cadrul UPG. Sunt convins că UPG va reveni foarte curând în elita învăţământului mondial. Tratarea oamenilor în vârstă, a celor care nu au bani pentru a-şi îngriji sănătatea este şi preocuparea mea, iar într-o şedinţă viitoare voi veni cu o propunere pentru a rezolva această problemă.”

Aleşii locali l-au mandatat pe primarului Bădescu să negocieze şi să semneze preluarea clădirii Petrom în patromoniul municipalităţii  printr-un contract de sponsorizare. Reprezentanţii OMV au cerut un termen maxim până la care noul spital de pediatrie să fie pus în folosinţă, iar prin contract, municipalitatea se obligă ca timp de 15 ani să nu schimbe destinaţia imobilului şi să nu se asocieze cu societăţi particulare

Consilierii locali au decis şi înfiinţarea unei comisii de negociere care să preia baza sportivă de la SC Petrotel Lukoil SA. Bădescu a explicat că municipalitatea nu are condiţii pentru pregătirea profesionistă a copiilor care fac sport. Baza de la Lukoil dispune de teren de fotal, bazin de înot şi de peste două hectare de teren intravilan, iar Primăria este dispusă să ofere un preţ de maxim zece miliarde de lei vechi.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro