Vineri, 19 aprilie 2024 - 2:53:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ministrul de interne s-a întâlnit cu Mircea Cosma


7 noiembrie 2012

Mircea Cosma, preşedintele  Consiliului Judeţean Prahova, şi Rodica Paraschiv, subprefectul judeţului, au avut o întrevedere cu Mircea Duşa, ministrul Administraţiei şi Internelor.

A fost analizată situaţia Autostrăzii A3, unde, pe sectorul Ploieşti Moara - Vlăsiei, este necesar  să se execute  unui nod de acces în zona Gherghiţa, menit să asigure  accesul pe autostradă al locuitorilor din zona de sud a judeţului.

Un alt subiect atins a fost şi cel al DJ 102 I (Valea Doftanei – Săcele), drum pentru care există un  proiect de modernizare. Acesta  poate prelua traficul de pe Valea Prahovei, având în vedere că DN1 care asigură legătura între Valea Prahovei şi Braşov va fi utilizat ca drum de aprovizionare materiale în perioada în care se vor desfăşura lucrările la autostrada Comarnic – Braşov.

De asemenea, s-a stabilit că este necesară urgentarea emiterii unei Hotărâri pentru finanţarea Spitalului Orăşenesc de la Urlaţi, spital care a fost redeschis la 1 octombrie 2012.

A fost analizată şi organigrama Instituţiei Prefectului, deoarece în prezent nu există un post de conducere pentru Compartimentul Aplicarea Actelor Reparatorii, Controlul Legalităţii, Proces Electoral şi Relaţii cu Autorităţile Locale, precum şi faptul că este necesar să se organizeze un Compartiment pentru audit intern.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro