Vineri, 29 martie 2024 - 12:32:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


OTV nu se mai închide în mai


11 mai 2012

otv1Ocram Televiziune, firma care operează OTV, a câştigat în instanţă suspendarea deciziei CNA de a înjumătăţi licenţa cu şase luni.

Potrivit ordonanţei preşedinţiale a Curţii de Apel, s-a decis suspendarea “executării sancţiunii constând în reducerea cu şase luni a termenului de valabilitate a licenţei audiovizuale aplicat Ocram Televiziune de către CNA, până la soluţionarea dosarului 2929/2/2012″. Dosarul la care se face referire solicită anularea deciziei CNA de înjumătăţire cu şase luni a licenţei audiovizuale şi are termen pe 21 mai, scrie paginademedia.ro.
Decizia finală în cazul înjumătăţirii licenţei va fi luată, aşadar, pe data pe 21 mai.

“Sunt suspendat efectele deciziei CNA până când este rezolvat litigiul de fond. Această suspendare este provizorie numai până când se soluţionează pe fond litigiul. În acel dosar se va decide dacă se anulează, dacă se menţine sau dacă se respinge cererea”,a declarat Mihnea Dumitrache, lichidatorul OTV.
În luna aprilie, CNA a decis pentru a treia oară consecutiv să înjumătăţească perioada de licenţă pentru OTV, din cauza publicităţii politice difuzate de acest post pentru Partidul Poporului Dan Diaconescu. Dacă perioada actuală de licenţă ar fi trebuit să expire pe 1 aprilie 2013, publicitatea politică a determinat în martie CNA să înjumătăţească licenţa până pe 28 septembrie, urmând ca decizia să se repete la începutul lunii aprilie, când termenul a fost redus până la 4 iulie. Cea de-a treia decizie de a înjumătăţi perioada de licenţă pentru televiziunea lui Dan Diaconescu a stabilit că postul mai poate emite până pe 29 mai.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro