Joi, 25 aprilie 2024 - 12:46:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Patinoar de 8 milioane de euro la Poiana Braşov


18 martie 2012

patinoar-poiana-brasovGuvernul a aprobat construirea unui patinoar artificial la complexum sportive naţional Poiana Braşov, o investiţie în sumă totală de 34,4 milioane lei, acoperită de la bugetul de stat şi alte surse de finanţare.

Avizul pentru această investiţie, derulată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, a fost acordat în ultima şedinţă de guvern de vineri.

Durata de realizare a construcţiei este estimată la 12 luni, iar valoarea investiţiei va putea fi actualizată "potrivit evoluţiei ulterioare a preţurilor", conform hotărârii de guvern.

Patinoarul artificial, în suprafaţă construită desfăşurată de 5.300 metri pătraţi, este gândit ca o sală polivalentă în care să se poată desfăşura orice sport indoor, cu o capacitate de circa o mie de spectatori.

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat recent că fondurile ministerelor rezervate diferitelor proiecte, precum construcţia de piscine, vor fi reorientate către alte programe, adăugând că el nu are o mare "apetenţă" pentru piscine săpate în diferite localităţi, deoarece România nu este "o ţară de înotători".

El anunţa atunci că vor fi reduse cheltuielile la ministerele care administrează "porţiuni mari" din banul public, precum Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi Ministerul Transporturilor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro