Joi, 25 aprilie 2024 - 5:16:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Primăria Bărcăneşti se mută în casă nouă.


23 noiembrie 2012

La aproape patru ani de la demolarea vechiului sediu, aflat pe coridorul Autostrăzii Bucureşti - Ploieşti, Primăria Bărcăneşti are un sediu nou, modern, construit din fondurile proprii şi din cele ale Consiliului Judeţean.

Noul sediu a fost inaugurat de Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

“În  comuna Bărcăneşti era nevoie de un nou sediu pentru administraţia locală, mai cu seama că vechea clădire în care îşi desfăşura activitatea Primăria  Bărcăneşti era veche de 100 de ani. În noul sediu al Primăriei va funcţiona şi un Birou Notarial, un Oficiu Poştal şi Poliţia Comunitară  astfel încât deservirea publică a cetăţenilor din comună să se facă rapid şi la un nivel ridicat”, a spus Mircea Cosma,   precizând că până la sfârşitul anului se vor  inaugura alte două noi sedii la Berceni şi Jugureni.

Alături de Mircea Cosma, la inaugurare au participat şi Radu Oprea şi Alexandru Ştefănescu, candidaţii USL la Senat, respectiv Camera Deputaţilor. „Pe 9 decembrie trebuie să continuăm ce am început. Candidaţii noştri sunt oameni serioşi care au dovedit ceva în viaţă. Nu copii care se visează parlamentari când nici măcar nu li s-a uscat cerneala pe diplomă”, a mai spus Cosma

Început  acum trei ani,  noul sediu a costat  aproximativ 1, 2 milioane de euro, banii provenind de la bugetul local (80%) şi restul  de la  Consiliul Judeţean Prahova.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro