Miercuri, 24 aprilie 2024 - 10:22:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Se întoarce? Raed Arafat, la discuţii cu Emil Boc


17 ianuarie 2012

arafatDoctorul Raed Arafat, fost subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a venit la Palatul Victoria, pentru o discuţie cu premierul Emil Boc.

Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a declarat, marţi, că a fost sunat seara trecută de doctorul Raed Arafat - care în urmă cu o săptămână şi-a dat demisia din funcţia de secretar de stat, nemulţumit de proiectul privind Legea Sănătăţii -, demnitarul urmând să se întâlnească cu acesta şi să discute.
Ritli anunţase luni că aşteaptă să fie sunat de fostul subsecretar de stat pentru a discuta cu acesta posibilitatea de colaborare în privinţa noului proiect al Legii sănătăţii, cu atât mai mult cu cât Raed Arafat este preşedintele Comisiei de urgenţă a instituţiei.
Întrebat dacă doctorul Arafat ar putea reveni în funcţia de subsecretar de stat, Ritli Ladislau a răspuns că nu ştie şi că aceasta este o decizie a primului-ministru.
Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a iterat luni că Uniunea îl susţine pe Raed Arafat şi consideră că este nevoie de acesta indiferent dacă este în administraţia de stat sau în sistemul sanitar.

Raed Arafat afirma în conferinţa de presă din 10 ianuarie, în care şi-a anunţat demisia, că este dispus să se întoarcă de unde a plecat cu condiţia să aibă o echipă cu care să lucreze.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro