Miercuri, 24 aprilie 2024 - 4:33:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ziua Naţională a României sărbătorită la Roma


3 decembrie 2012

O delegaţie a Consiliului Judeţean Prahova a participat în perioada 1-2 decembrie 2012, la prima ediţie a Târgului România – Italia, eveniment dedicat întreprinzătorilor români şi italieni, dar şi instituţiilor din cele două ţări. Evenimentul a avut loc la Roma, la Teatrul Tendastrisce, şi a fost organizat de Asociaţia Românilor din Italia (ARI).

La  târg şi-au dat întâlnire producători de bunuri şi servicii din România, producători de produse tradiţionale româneşti,dornici să intre pe piaţa din Italia, pe segmentul consumatorilor din comunitatea românească, dar şi comercianţi şi consumatori italieni interesaţi de produse de calitate din România.

La standul Judeţului Prahova, vizitatorii au putut degusta, printe altele, Caşcaveaua de Doftana, Ţuica de Văleni, dar şi vinurile de Budureasca,  Tohani, Ceptura şi Valea Călugărească.

În acelaşi timp, mai multe spectacole dedicate Zilei Naţionale a României au fost date de Ansamblul Folcloric Periniţa, care a fost aplaudat la scenă deschisă de miile de vizitatori care au trecut pragul târgului.

La acest eveniment au fost prezenţi reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Administraţiei şi Internelor, Ministerului Muncii şi Ministerului Agriculturii, dar şi autorităţi şi personalităţi locale.  Deasemenea, au mai expus şi alte Consilii Judeţene, printre care: Galaţi, Buzău, Constanţa şi Arad.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro