Joi, 28 martie 2024 - 11:18:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


(E) Graţiela Gavrilescu în campanie electorală la Filipeştii de Pădure şi Diţeşti


23 noiembrie 2016

Deputatul  Graţiela Gavrilescu, candidat ALDE pentru Camera Deputaţilor, a fost, ieri, în campanie electorală la Filipeşti de Păduse şi Diţeşti. Parlamentarul ALDE, fost ministru al Mediului, a mers din poartă-n poartă pentru a afla problemele reale ale prahovenilor.

"În prima parte a zilei am fost, în campanie, la Filipeştii de Pădure şi Diţeşti.
Oamenii îşi doresc locuri de muncă şi salarii mai mari şi sunt conştienţi că pentru aceasta este nevoie ca România să fie condusă de buni români, care cunosc realitatea şi valoarea leului câştigat pe fluturaşul de salariu.
De acolo, m-am deplasat la Măgureni, unde am vizitat două fabrici, în care lucrează localnici:
TEHNOREX- Sisteme din Aluminiu, cu 138 de angajaţi din Măgureni, a reuşi
t să se impună pe piaţă şi să realizeze structuri metalice tip pereţi cortină emblematice în România (Băneasa Business & Technology Park, Floreasca City Center, City Mall, Mall Promenada etc), dar şi în Belgia sau Israel.
La MĂGURENI CONSTRUCT S.R.L., unde se realizează căptuşiri de ţevi de oţel cu masă plastică şi tubulatură pentru industria petrolieră, lucrează, într-o curăţenie perfectă, 78 de localnici. Ca fost ministru al Mediului, sunt impresionată de modul în care, prin procesul tehnologic, graţie reciclării, se ajunge la ”deşeuri zero”, deziderat asumat de România pentru anul 2050!

Astfel, deşeurile din oţel se duc la reciclator, iar cele de polietilenă se reintroduc în procesul tehnologic prin regranulare, în producerea manşoanelor de umplutură.
Aşa ar trebui să se întâmple lucrurile în fiecare localitate a aceste ţări!
Forţa de muncă locală şi potenţialul antreprenorial să fie puse în valoare şi România să câştige teren prin competitivitate, creativitate şi calitate, nu prin ”avantajul” de a oferi forţă de muncă ieftină, ca o ţară din lumea a treia!
Alocarea, patru ani consecutiv, a 6% din PIB pentru investiţii în infrastructură, propusă de ALDE prin programul său economic şi Pactul naţional pentru investiţii, o astfel de dezvoltare are în vedere!
", a scris Graţiela Gavrilescu pe contul oficial de Facebook

 

Publicat de STIRIACTUALE.RO la comanda ALDE Prahova CUI MF 11160008

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro