Joi, 18 aprilie 2024 - 8:36:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PNL vrea creşterea salariilor în administraţiile publice cu peste 70%


2 decembrie 2016

Legea salarizării unice este unul din proiectele importante pe care Partidul Naţional Liberal le are în vedere în viitorul guvern.

Invitat în cadrul emisiunii ”Ora de vârf” de la România TV, senatorul PNL Iulian Dumitrescu a explicat dezastrul lăsat în urmă de PSD, care a dus la o diferenţă enormă de salarii între angajaţii administraţiilor publice locale şi salariaţii ministerelor. Impactul bugetar al legii propuse de PNL ar urma să fie mult mai mic decât cel al legii propuse de PSD, aproximativ 12 miliarde de lei, însă eficienţa ar fi mult mai mare.

”Partidul Naţional Liberal. Vrea, într-adevăr, o lege a salarizării unice şi sunt foarte multe aberaţii apărute în perioada Guvernului Ponta, din care a făcut parte şi doamna Rovana Plumb. Să vă dau un exemplu: în ministere, sunt salarii şi de peste 1500 de euro. În administraţiile publice locale, salariile sunt de 1.100 de lei, 1.200 de lei, 1.300 de lei. Partidul Naţional Liberal vrea ca în administraţiile publice locale salariile să crească cu peste 70%, fiindcă nu-i poţi lăsa pe aceşti oameni la 1.100 de lei iar cei din ministere la peste 1.500 de euro. Vrea dublarea salariilor medicilor, vrea dublarea salariilor profesorilor etapizat şi vrea o mărire în medie de 30% a salariilor bugetarilor. Impactul acestei legi este de 20 de miliarde, aproximativ, puţin mai mult decât văd că au tehnocraţii”, a susţinut Dumitrescu în cadrul emisiunii ”Ora de vârf”.

Puteţi accesa declaraţia preşedintelui PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, pe următorul link: https://youtu.be/5PYAo9TvlRY


Publicat de către STIRIACTUALE  la comanda PNL Prahova C.U.I MF 11160004
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro