Vineri, 29 martie 2024 - 10:31:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dragnea: PNL a făcut cea mai murdară campanie acum; este un nonsens să vorbeşti de uniune naţională cu liberalii


8 decembrie 2016

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Realitatea TV, că exclude un guvern de uniune naţională cu liberalii, susţinând că PNL a făcut o campanie murdară prin care a alimentat ura şi divizarea şi că ar exista riscul ca o eventuală guvernare comună a PSD cu PNL să se termine după numai câteva luni.

Liviu Dragnea a spus că PSD nu poate guverna decât împreună cu un partid compatibil, iar acesta este ALDE, şi a respins ideea unui guvenr de uniune naţională cu liberalii.

”Este un nonsens să vorbeşti de uniune naţională cu PNL pentru că a făcut cea mai murdară campanie acum. PNL-ul de astăzi nu este PNL-ul condus de Crin Antonescu. PNL-ul lui Crin Antonescu şi Eduard Hellvig este complet diferit de ceea ce se întâmplă acum. Nu putem vorbi de noţiunea de guvern de uniune naţională cu un partid care alimentează ura, divizarea şi să stimuleze categorii sociale unele împotriva altora, judeţe unele împotriva altora. Ei nu au înţeles şi nici premierul Cioloş nu a înţeles că românii nu mai vor divizare şi asta s-a văzut şi la Ziua Naţională”, a declarat Dragnea.

El a apreciat că ar exista riscul ca o coaliţie PSD-PNL să se destrame după numai câteva luni din cauza incompatibilităţii dintre cele două partide.

Pe de altă parte, Dragnea nu a exclus posibilitatea unei colaborări bune a unui guvern social-democrat cu preşedintele Klaus Iohannis. ”Depinde foarte mult de preşedinte. Preşedintele României are o şansă să devină cel care unifică România şi care închide scandalul şi divizarea. Depinde cum o va folosi, depinde numai de dumnealui”, a spus preşedintele PSD.

 

Realizat de catre STIRIACTUALE la comanda PSD Prahova  C.U.I MF 11160007


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro