Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 11:57:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Primul MINI Paceman din Europa cadou pentru Principele Nicolae


3 martie 2013

Principele Nicolae a primit sâmbătă un cadou de lux, o maşină model britanic. Şi cum de mulţi ani prinţii au dat caii de la caleaşcă pe caii putere, nepotul Regelui Mihai s-a urcat la volan şi a testat noua achiziţie. Destinaţia finală: Sinaia.

Primul model de Mini Paceman din Europa a fost livrat Casei Regale a României în cursul zilei de sâmbătă, în cadrul unui eveniment de lansare a autovehicului

Automobile Bavaria, companie care are statutul de furnizor al Casei Regale, a oferit noul Mini Paceman Alteţei sale Principele Nicolae al României, potrivit autoreport.ro.

Maşina a fost livrat în prezenţa lui Ilie Năstase şi a lui Michael Schmidt, proprietarul Automobile Bavaria. Cu ocazia acestei prezentări, atât clienţii, cât şi presa,  au putut vedea în premieră modelul Mini Paceman.

Autovehiculul este considerat o maşină sport, din segmentul compact premium, fiind primul Sports Activity Coupé al acestei secţiuni. Liniile de coupé extins şi identitate MINI au fost combinate, oferind şoferilor un sentiment specific karturilor, de adrenalină şi suspans, în timpul şofatului, alături de o stabilitate şi siguranţă crescute.

MINI Paceman este disponibil în patru variante de motoare puternice, iar specificaţia standard MINI Paceman va include şi o suspensie sport, cu garda redusă. Motoarele pe benzină sunt disponibile pentru variantele MINI Cooper Paceman şi  MINI Cooper S Paceman, în timp ce versiunile diesel de la MINI Cooper D Paceman şi MINI Cooper SD Paceman acoperă puteri cuprinse între 82 kW/112 CP şi 135 kW/184 CP.

Modelul livrat Principelui Nicolae este una dintre cele mai puternice variante, un Mini Paceman Cooper S negru, cu o putere de 184 CP.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro