Miercuri, 24 aprilie 2024 - 2:21:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dacia Duster facelift cu un nou motor de 125 CP


10 septembrie 2013

Dacia a prezentat înainte de lansarea versiunii restilizate a modelului Duster, o fotografie cu noul interior, care are o planşa de bord schimbată, tapiţerii noi şi comenzile pentru geamuri electrice pe uşi.

Printre opţiuni, Duster are acum sistemul MEDIA NAV, regulator-limitator de viteză, asistentă la parcarea cu spatele, sistem de control al traiectoriei (ASR-ESP) disponibil în serie. Duster a primit şi un nou motor pe benzină, 1.2 TCe 125 CP.

În partea frontală se remarcă noul calandru cu bandouri orizontale cromate şi o nouă grilă a radiatorului, încadrată de blocuri optice redesenate, care integrează de acum şi lumini de zi.
Noile bare de pavilion longitudinale, care poartă inscripţia Duster, accentuează caracterul de SUV al maşinii. Jantele de aluminiu, cu aspect „dark metal”, de 16”, alături de pneurile „Mud and Snow”, dau un plus de dinamism modelului Duster.

În partea din spate, noile blocuri optice reiau linia stilistica a părţii frontale, în special prin prezenta elementelor cromate. O nouă culoare, Gris Comète, este de acum disponibilă pentru Duster.

Nouă Dacia Duster propune patru tapiţerii noi, printre care una de piele, în funcţie de nivelul de echipare. Scaunele cu un design nou oferă un plus de confort pasagerilor, în timp ce spătarul banchetei spate a fost ranforsat.

Duster a primit şi două pachete de design, Adventure care include protecţii laterale şi pentru pasajele roţilor şi Off-road care include un set de praguri laterale şi un bull bar.

La interior sunt disponibile noi elemente de protecţie, utile în cele mai diverse situaţii: o gamă de covoraşe (inclusiv pentru portbagaj), un separator pentru spaţiul de bagaje şi huse pentru scaune.

În plus, cei care doresc pot comanda noile bare de pavilion transversale, care pot susţine o greutate de până la 100 kg, precum şi o protecţie de portbagaj. Butoanele de acţionare a geamurilor electrice sunt poziţionate pe panourile portierelor şi dispun de comandă cu impuls pe partea şoferului.

(click pe poze pentru zoom)


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro