Marţi, 19 martie 2024 - 9:19:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Aveţi nevoie de un electrician auto?


2 octombrie 2013


 

Maşina dvs. porneşte greu, fie că motorul este cald sau rece?

Sesizaţi un consum de carburant mărit?

Se întâmplă că motorul maşini dvs. să nu mai aibă putere în demaraj?

Noi va face o diagnosticare auto completă a motorului şi a celorlalte componente cu testere originale. În service-ul nostru se pot realiza diagnoze auto, programări injectoare, programări PCM, identificare erori electrice, ştergere erori, resetare intervale service, reparaţii, reglări, înlocuire componente defecte.

Putem interveni şi rezolva defecţiuni la sistemele ABS, ESP, airbag, centrale de confort, centraline de injecţie (calculatoare de injecţie sau ECU), ceasuri de bord, afişaje electronice, sisteme audio, video, navigaţie, alarme auto, coduri casetofoane, chei cu chip UCH, telecomenzi auto. Putem resofta, reprograma (activă, dezactiva funcţii) în calculatoarele auto originale noi sau sh din dezmembrări auto în funcţie de opţiunile autoturismului dvs.


La noi aveţi garanţia încărcări instalaţiei dumneavoastră de aer condiţionat cu freon proaspăt 100%. Noi NU REFOLOSIM freonul recuperat din instalaţiile altor clienţi, pentru că freonul, în timp îşi pierde din proprietăţi şi nu va mai răci eficient! De aceea, noi încărcăm doar cu freon proaspăt, achiziţionat în butelii speciale din centre autorizate. În service-ul nostru se pot efectua detectări pierderi freon şi reparaţii la instalaţiile de aer condiţionat sau la instalaţiile de climatizare electronică. Operaţia de încărcare cu freon auto durează aproximativ 20 de minute.
 

Vă aşteptăm la service noastru de pe Str. Buda, KM 6, langă Casa Berarului (fostul Royal Drăghici).
 

Tel: 0721.156.666
 



Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro