Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:13:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


BMW X6 M, cu un pas înaintea tuturor VIDEO


25 martie 2012

x6mBMW X6 M reprezintă următorul nivel la care trebuie să ajungi. Tot ce trebuie să faci este să-i deschizi portiera şi să te laşi convins de eleganta sa, dincolo de sportivitatea pe care o afişează.


Scaunele M sunt extrem de confortabile, iar motorul te va impresiona uşor. Mai mult decât atât, BMW X6 M stabileşte noi valori de referinţă în clasa din care face parte, din punct de vedere al dinamicii, agilităţii şi emoţiei pe care ţi-o poate transmite, susţin oficialii brandului.


În prezent, la showroom Automobile Bavaria din Băneasa este expus un BMW X6 M al cărui preţ este de 136.000 de euro, cu TVA.
În ceea ce priveşte designul, liniile puternice şi dinamica pură sunt caracteristici distinctive M, iar ele devin inconfundabile la BMW X6 M. Linia plafonului tip coupe merge dinamic spre spate, unde întâlneşte zona lărgită a umerilor. Trăsăturile clasice motorsport, precum canalele de aer optimizate aerodinamic din ornamentele barei de protecţie şi supapele de aer din zona arcurilor roţilor, oferă un caracter extrem de sportiv. Ţevile de eşapament M duble reprezintă o expresie a performanţei de top.


Motorul M TwinPower Turbo, un V8 de 4,4 litri care dezvoltă 555 de cai-putere, nu este impresionant doar pe hârtie.  Puterea sa de mai mult de 126 de cai-putere pe litru stabileşte noi standarde de performanţă. Cu un cuplu de 680 Nm ce rămâne constant la o gamă foarte largă de turaţii, de la 1.500 la 5.650 de rotaţii pe minut, BMW X6 M este o maşinărie uimitor de puternică.
Acceleraţia de la 0 la 100 de kilometri pe oră se realizează în 4,7 secunde.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro