Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:03:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ford vrea un nou Mustang, pentru generatia Y


17 aprilie 2012

mustangFord lucrează acum la o cosmetizare a modelului Mustang, astfel încât automobilul să fie mai pe placul tinerilor. Nouă versiune va păstra grilajul care aduce a boţ de rechin şi farurile rotunde, însă înfăţişarea generală va fi mai apropiată de Ford Fusion decât de actualul Mustang.

După un deceniu în care producătorii auto au reinventat branduri celebre, precum VW Beetle, Chevrolet Camaro sau Dodge Challenger, a vent vremea celor de la Ford să revină la trendul retro şi să se îndrepte spre o generaţie mai tânără, scrie The Wall Street Journal.

Mutarea face parte din strategia companiei de a se muta spre generaţia Y, adică în jur de 80 de milioane de potenţiali clienţi născuţi între 1980 şi 1999. Acest grup demografic este acum în plin proces de achiziţie a unei maşini sau de pregătire pentru acest moment. Maşinile pe care le conduc părinţii lor nu-i interesează.

Mustangul lansat în 2005 are un aer puternic retro, însă pierde teren. Anul trecut, Ford a vândut 70.438 de modele, în scădere cu 4,4% faţă de 2010 şi mai puţin de jumătate decât ce vânduse în 2006. În plus, Chevrolet, care a restilizat Camaro, şi Challengerul celor de la Chrysler au surclasat automobilul produs de Ford.

Noul Mustang este programat să apară în 2014 şi arata cumva că un Aston Martin, bolidul extrem de scump care apare deseori în filmele cu James Bond.

Ford a refuzat să confirme toate aceste informaţii, relatate de surse apropiate companiei pentru jurnaliştii de la The Wall Street Journal.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro