Vineri, 29 martie 2024 - 12:11:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Hyundai i40, o maşină confortabilă pentru adrenalină


3 iunie 2012

hyundaiHyundai i40 încorporează ideea de mobilitate, spaţiu şi confort, exact ceea ce îţi trebuie în fiecare zi, pe drumurile dintre întâlniri. Designul face parte din filosofia "fluidic sculpture", un trend de design inaugurat cu modelul ix35 şi care apoi a fost folosit şi pentru modelele ix20, Veloster şi Elantra.


Dacă te-ai plictisit de Volkswagen Passat, Ford Mondeo sau Opel Insignia, poţi încerca un i40, modelul cu un bagaj tehnologic ce poate concura cu rivalele europene şi cu 5 ani de garanţie fără concurenţa.
Poate cel mai reuşit lucru la noul Hyundai i40 este felul cum arată. Hyundai a crescut enorm la acest capitol, iar în cazul sedan-ului şi break-ului de segment D a reuşit să dea lovitura.
Este şi mai interesant faptul că latura practică nu a fost sacrificată. i40 sedan are suficient loc în spate pentru pasagerii de pe banchetă şi spaţiu mare pentru genunchi.
Portbagajul este şi el suficient de mare, cu un volum de 503 litri, iar rezervorul are 70 de litri, ceea ce îi conferă acestui model o autonomie mare.

Hyundai i40 a fost desenat în Europa la centrul de cercetare Hyundai din Russelsheim, Germania. O semnătură distinctă a acestui stil de design sunt farurile de zi cu LED. Hyundai i40 are tot ce îi trebuie pentru a înfrunta cu succes concurenta din Germania şi Franţa.
O mişcare destul de riscantă pentru Hyundai a fost repozitionarea gamei de modele către o treaptă superioară, pentru că lumea percepea marca sud-coreeana drept una ieftină.

După ce ani la rând a pus la dispoziţia publicului autovehicule accesibile, acum Hyundai aduce în piaţa autovehicule de calitate ridicată, aspiraţionale, la preţuri accesibile.
Orientarea Hyundai către publicul larg rămâne un obiectiv strategic al producătorului, care şi-a extins gamă de produse pentru a acoperi solicitări tot mai variate.


Alături de limuzină de clasa medie i40, Hyundai a introdus anul trecut coupe-ul cu configuraţie specială a caroseriei (3 uşi laterale) - Veloster, sedanul de clasa compactă Elantra sau noul MPV ix20.
Aceasta competare a gamei demonstrează intenţia Hyundai de a veni în întâmpinarea ta cu modele potrivite necesitaţilor tale. Toate acestea la preţuri extrem de competitive în segment şi integrand servicii post-vanzare cu cea mai largă valabilitate din piaţă.
Hyundai atrage prin deginul avangardist, dar şi prin celebra oferta de 5 ani de garanţie.
Reprezentanţii Hyundai România cred că mixul de design, tehnologie, fiabilitate şi confort trebuie să fie nelipsit, iar achiziţia nu se poate baza pe un singur atribut.


Ce ar trebui însă menţionat este faptul că linia de design este percepută de client în mod subiectiv, în timp ce tehnologia şi calitatea nu pot fi combătute.


În cazul în care eşti unul dintre doritorii de confort amestecat cu adrenalina, trebuie să te mulţumeşti cu doar 177 cai putere, deocamdată.
Hyundai Auto România va completă în curând gamă de motorizări i40 cu versiunea 2.0 litri benzină.
Nu putem vorbi despre o versiune sport i40, modelul şi segmentul din care acesta face parte având cu totul alt obiectiv principal, însă motorul pe benzină va livra o putere superioară - de 177 de cai putere.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro