Marţi, 16 aprilie 2024 - 10:39:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Toyota Aygo Mandarin, în România la un preţ de 8.535 euro


5 aprilie 2012

toyota-aygoToyota a adus în România ediţia specială a modelului Aygo, botezată Mandarin, care va fi comercializata la un preţ de pornire de 8.535 euro (TVA inclusă), se arăta într-un comunicat de presă al importatorului local, Toyota România.


Toyota Aygo Mandarin se distinge prin culoarea portocalie a caroseriei, prezenta şi în interior la ornamentele vitezometrului, fantelor de ventilaţie şi turometrului, în inserţiile de la nivelul uşilor şi difuzoarelor, precum şi în tapiţeria scaunelor.
Sistemul audio încorporează Bluetooth cu funcţie de apelare handsfree, posibilitate de conectare cu un dispozitiv portabil pentru a asculta muzica şi un ecran multifuncţional, în cazul nivelului de echipare Lună.


Potrivit sursei citate, noul model este disponibil în varianta cu motor de 1.0 l VVT-i benzină, cu transmisie manuală în cinci trepte sau transmisie MultiMode, cu clapete pentru schimbarea vitezelor de pe volan.


Aygo 2012 obţine un consum de combustibil deosebit de 4,4 l/100km şi un nivel de emisii de doar 102 g/km, la transmisia manuală.
Preţul de lansare al ediţiei limitate de la Toyota începe de la 8.535 Euro (cu TVA), pentru un nivel de dotare generos în clasa lui, ce include: airbaguri pentru şofer şi pasager, ABS+EBD+BA, aer condiţionat cu reglare manuală, geamuri electrice fata, închidere centralizată cu telecomanda, Radio CD&patru difuzoare, volan cu reglare în înălţime.


Toyota Aygo s-a clasat, în 2011, în Top 3 al preferinţelor clienţilor din segmentul A, cu o creştere a vânzărilor de peste cinci ori faţă de anul anterior, conform raportărilor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor Auto


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro