Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 3:04:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vlad Filat, despre alegerile din Republica Moldova


29 noiembrie 2014

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova Vlad Filat a povestit pentru Digi24 că aceasta a fost cea mai complicată campanie electorală, pentru că „bătăliile au fost subterane”. „Aceste alegeri sunt cele mai importante alegeri de la proclamarea independenţei încoace. Noi nu vom alege între est, vest, între partidele politice. Noi realmente alegem între a fi sau a nu fi Republica Moldova, stat independent”, a spus Vlad Filat la Digi24.

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova Vlad Filat a vorbit pentru Digi24 despre campania electorală din Republica Moldova. Acesta a spus că perspectiva europeană „nu se negociază”.

„Am tratat cu responsabilitate cetăţeanul şi ne-am axat pe comunicarea de la om la om. Avem voluntari care înţeleg importanţa acestor alegeri”, a spus Vlad Filat care a amintit şi de evenimentele şi drama popurului ucrainean. „Nu trebuie văzute foarte departe de o anumită perspectivă posibilă şi nedorită aici în Republica Moldova”, a spus Vlad Filat.

„Ceea ce nu se negociază, noi nu negociem perspectiva europeana a Republicii Moldova, e un subiect care nu se negociază, noi cu partidul comunistilor nu avem cum să negociem, acest proces de europenizare a ţării este sincer. Cu secera şi ciocanul nu poţi să construieşti capitalism”, a mai spus preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro