Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:51:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fostul premier Leancă ştie cine va face jocurile la Chişinău


22 februarie 2015

Odată cu formarea Guvernului minoritar, liderul PCRM, Vladimir Voronin, este cel care va dicta regulile. Declaraţia a fost făcută de fostul premier al Republicii Moldova Iurie Leancă, în cadrul unei emisiunii "de la Jurnal TV din Chişinău.

"Voronin nu este un moşneguţ, are energie. Am spus că Voronin comandă parada începând de ieri (18 februarie), când a fost format Guvernul minoritar", a declarat Iurie Leancă.

Mai mult, fostul premier a precizat că liderul PCRM va fi cel care va dicta regulile. "Îşi va impune regulile la fiecare proiect de lege votat. În funcţie de poziţia lui vom putea sau nu vom putea avansa în anumite domenii", a adăugat Leancă.

Fostul prim-ministru a spus că este interesat de faptul cum a fost luată decizia pentru a fi creat Guvernul minoritar. În acelaşi timp, Leancă a precizat că toate cele trei partide proeuropene (PLDM, PD, PL) sunt vinovate de această situaţie.

Realitatea.md menţionează că Iurie Leancă nu a votat  pentru învestirea Guvernului Gaburici şi a lăsat să se înţeleagă că ar putea părăsi PLDM. Acesta a criticat dur votul PL-PD-PCRM şi a declarat că Republica Moldova a făcut un pas înapoi în parcursul european, iar Vladimir Voronin conduce parada în ţară.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro