Joi, 18 aprilie 2024 - 7:59:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Acord de înfrăţire între Câmpina şi Cimişlia


29 martie 2015

Moment festiv la şedinţa de aseară a Consiliului Local Câmpina. După ce consilierii locali au aprobat înfrăţirea Câmpinei cu oraşul Cimişlia din Republica Moldova, primarii celor două localităţi, Horia Tiseanu, respectiv, Gheorghe Răileanu, au semnat Acordul de înfrăţire şi cooperare. Iar apoi, simbolic, primarul Horia Tiseanu i-a oferit primarului din Cimişlia “cheia municipiului Câmpina”. Delegaţia de la Cimişlia, formată din primar şi doi consilieri locali, a fost invitată la Câmpina special pentru semnarea Acordului şi nu întâmplător în aceste zile. Astăzi se împlinesc 97 de ani de la Unirea Basarabiei cu România şi s-a dorit ca evenimentul să fie sărbătorit împreună cu fraţii de peste Prut. 

Primarul Gheorghe Răileanu a sintetizat cel mai bine dorinţa administraţiei din Cimişlia: “Noi avem foarte multe gânduri, planuri, idei pe care dorim să le implementăm împreună cu dvs. Vrem să învăţăm din experienţa dvs., să cunoaştem cât mai multe lucruri despre Câmpina, să colaborăm cât mai bine şi cu folos”.

Oraşul Cimişlia este situat în sudul Republicii Moldova, în raionul cu acelaşi nume, la aproximativ 50 km de capitala Chişinău. Are în jur de 13.000 locuitori şi este reşedinţa Regiunii de Dezvoltare Sud a Republicii Moldova.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro