Joi, 25 aprilie 2024 - 8:19:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Republica Moldova primeşte ajutor


23 aprilie 2015

Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord va ajuta Republica Moldova pentru ca niciun conflict să nu se extindă, a declarat adjunctul comandantului suprem al forţelor aliate în Europa, generalul Adrian Bradshaw, aflat joi într-o vizită la Chişinău, primul oficial al NATO în Europa care efectuează o vizită în Republica Moldova, potrivit AGERPRES.

''NATO va ajuta la menţinerea păcii în regiune. Sper că destabilizarea situaţiei nu va progresa. Sperăm că va fi pace în Ucraina. Nu vom permite ca un stat să abuzeze de integritatea altui stat. NATO va susţine securitatea şi va ajuta Republica Moldova pentru ca nici un conflict să nu progreseze mai departe'', a afirmat Adrian Bradshaw în cadrul unei conferinţe de presă comune cu ministrul moldovean al apărării, Viorel Cibotaru.

Adjunctul comandantului suprem al forţelor aliate din Europa a indicat că vizita sa în Republica Moldova este o oportunitate de a discuta despre securitatea în regiune, dar şi de a mulţumi pentru contribuţia militarilor moldoveni la operaţiunile din Kosovo.

''Participarea trupelor moldoveneşti alături de trupele altor state la operaţiunile din Kosovo este o dovadă a progresului în relaţiile de cooperare din ultimii 20 de ani între NATO şi Republica Moldova'', a subliniat el.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro