Joi, 28 martie 2024 - 11:45:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mircea Cosma pleacă la Chişinău cu permisiunea DNA


28 mai 2015

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, pus sub control judiciar într-un dosar instrumentat de DNA şi aflat în imposibilitatea de a-şi exercita funcţia pe perioada acestei măsuri, va pleca în Republica Moldova, pentru cinci zile, el primind acordul procurorilor în acest sens.

Procurorii DNA Ploieşti au admis o cerere făcută de către şeful Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, care a solicitat modificarea condiţiilor controlului judiciar şi permisiunea a pleca din ţară în Republica Moldova pentru a participa la manifestările prilejuire de aniversarea a 150 de ani de la naşterea lui Constantin Stere. Este a doua plecare din ţară a lui Mircea Cosma, după ce a fost instituit controlul judiciar. El a mai fost, tot în Republica Moldova, la finalul lunii martie, când s-a sărbătorit Unirea Basarabiei cu România.

Cosma, care are interdicţia de a-şi exercita atribuţiile de preşedinte al CJ în perioada controlului judiciar, a precizat în solicitarea sa că merge în Republica Moldova ca preşedinte al unei fundaţii care are strânse legături cu oamenii de cultură din Moldova, au declarat surse judiciare.

El se va deplasa în republica Moldova în perioada 29 mai - 2 iulie, aceeaşi perioadă în care şi o delegaţie a Consiliului Judeţean Prahova va participa în mai multe oraşe din Republica Moldova la celebrarea a 150 de ani de la naşterea lui Constantin Stere.

Cosma este membru al Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova şi este cunoscut drept un susţinător al unirii dintre România şi Republica Moldova.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro