Vineri, 29 martie 2024 - 9:14:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ponta cere Moldovei să coopereze pentru accesarea rapid a 85 milioane euro alocaţi de UE, din 2016


28 august 2015

România şi Moldova au primit 85 de milioane euro de la UE, pentru Programul de cooperare transfrontalieră, a anunţat premierul Victor Ponta, joi, la Chişinău, context în care a cerut Guvernului Moldovei să coopereze pentru a înfiinţa "repede" autoritatea de managemet comună care va accesa banii

"Avem aprobat Programul pentru cooperarea transfrontalieră finanţat de Uniunea Europeană, 85 de milioane de euro. Vreau să lucrăm împreună, să facem repede autoritatea de management şi practic, în 2016, să începem să tragem banii. 85 de milioane de euro sunt bani foarte buni", i-a spus Victor Ponta, joi, la Chişinău, vicepremierului Republicii Moldova, Natalia Gherman, totodată şi Ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

Premierul român a mai spus că România a învăţat din greşelile proprii, pentru că după intrarea în UE nu ştia să acceseze asemenea fonduri.

"Acum, totuşi am învăţat şi putem ca, împreună, din 2016, să începem să folosim cele 85 de milioane de euro pentru programele transfrontaliere", a mai spus Ponta.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro