Vineri, 19 aprilie 2024 - 1:38:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Republica Moldova trece la leul românesc: ”după furtul miliardului am rămas fără bani”


9 septembrie 2015

Republica Moldova a venit cu o decizie ingenioasă prin care să iasă din sărăcie. Ţara noastră va opta pentru moneda României şi astfel va rezolva problema lipsei acute a leilor după ce a fost furat miliardul. De la 1 ianuarie leii moldoveneşti vor dispărea complet şi vom folosi doar lei româneşti pe teritoriul Republicii Moldova.

”Nu se schimbă nimic. Leii au fost, leii rămân. Doar că pe ei nu va mai scrie Moldova, ci România. După ce deputaţii au furat un miliard din bănci, am rămas fără bani în Moldova. Ca să tipărim alţi bani nu avem bani. Am bătut palma cu omologul meu din Bucureşti. Va fi avantajos şi pentru moldoveni. Una este să primeşti la salariu 2000 de lei moldoveneşti şi alta e 2000 de lei româneşti. De patru ori mai mult”, a declarat Dorin Drăguţan, in foto, guvernatorul Băncii Naţionale.

Potrivit economiştilor de pe facebook, adoptarea leilor româneşti înseamnă că, în sfârşit, Moldova va scăpa de Dorin Drăguţan. Iar ţara noastra va câştiga enorm, cu salariul lui Drăguţan timp de o lună vor fi plătite pensiile tuturor pensionarilor timp de 2 ani.

Gluma asta am cules-o de pe site-ul moldoVesti.info. Ea a fost postata pe facebook.

Din surse demne de incredere am aflat insa cum e treaba cu dl Dorin Dragutan, guvernatorul Bancii Nationale a R.Moldova. La intalnirea  oligarhica de astazi, s-a propus ca acesta sa fie demis sau sa-si dea demisia, el fiind socotit un presupus complice la furtul miliardului. “O momeala pentru calmarea spiritelor  incinse din randul protestatarilor. Sa-i spuna cineva si lui Plahotniuc”, cum scrie, pe fb, tanarul Sergiu Vatamaniuc.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro