Vineri, 19 aprilie 2024 - 11:48:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O primă breşă în Parlamentul moldovean


19 septembrie 2015

Reacţia unei deputate despre un coleg-deputat , “evadat” din PLDM:

“UN CORUPT PÂNĂ ÎN MĂDUVA OASELOR!”

Cam aceasta este, de altfel, si părerea protestatarilor din PMAN din Chişinău, despre TOŢI cei aflaţi la putere, cărora le cere demisia imediată.

Unul dintre deputaţi, speriat de viitorul său politic, a părăsit deja scena, de bună voie şi nesilit de nimeni. E vorba de Petru Şterbate, din fracţiunea parlamentară a PLDM, care şi-a dat demisia.

O caracterizare “măgulitoare” a acestui individ o face, pe facebook, colega sa de partid, deputata Maria Ciobanu:

„Mare „politician”! O coadă de topor şi un corupt până-n măduva oaselor… Cine i-a scris aşa-zisa declaraţie, trebuie să se ostenească mult şi bine, pentu a-i tălmăci conţinutul. Ştirbate nu poate închega un enunţ simplu, darămite o asemenea declaraţie! Are omul probleme de logică şi mai este rău certat cu gramatica. Ne-a făcut rău de ruşine la Orhei, angajând în toate funcţiile publice rude de sânge şi rude prin alianţă: soţie, nănaşă, nănaş, fină de cununie etc. Şi-a construit în timp de un an calendaric o casă-castel în Parcul de cultură şi odihnă din oraşul Orhei, sfidând toate legile şi bunul-simţ. Şi parcă toate acestea nu erau de ajuns, şi-a mai tras nişte bani din Fondul rutier pentru un drum în faţa casei, ca să nu-şi murdărească Baronul încălţămintea când se plimbă cu barca pe lacul din faţa casei.

În calitate de mare DOCTOR n-a făcut în viaţa sa o intervenţie chirurgicală, cea mai simplă… Vocaţia lui Ştirbate este căratul cepii şi a tot ce creşte pe terenuri străine!

De ce nu am luat măsuri? I s-au cerut explicaţii, colegii nu au dorit ca el să se mai regăsească în lista pentru parlamentare, dar l-a găsit pe acel care astăzi i-a scris declaraţia şi care a insistat să-l acceptăm, cu promisiunea că el va avea „grijă” ca astfel de fărădelegi să nu se mai repete. Slavă Domnului, am scăpat de un membru de partid de o lăcomie animalică”, susţine deputata Maria Ciobanu.

Amintim că ieri, 17 septembrie, Petru Ştirbate, până de curând deputat PLDM, a anunţat că părăseşte fracţiunea PLDM din Parlament. Acum, Alianţa pentru Integrare Europeană, formată din PLDM, PD şi PL are doar 51 de mandate oficiale, numărul minim cu care pot fi votate proiecte de lege.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro