Joi, 25 aprilie 2024 - 5:36:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pe bdul Unirii din Chisinau, carti gratuite in limba romana


19 septembrie 2015

Sute de cărţi în limba română pot fi citite în Piaţa Marii Adunări Naţionale la corturile instalate de Tinerii Moldovei. 

Volume de literatură clasică şi modernă, dar şi de istorie au fost aduse de Tinerii Moldovei pe Bd. Unirii din PMAN, spaţiul în care protestatarii sunt informaţi cu privire la singura soluţie pentru salvarea Republicii Moldova de criza cu care se confruntă: unirea cu România.

,,Iniţiativa noastră are obiectivul de a promova dragostea de carte în rândul celor care se află astăzi în stradă, precum şi de a facilita accesul gratuit la literatura română. Biblioteca în aer liber a avut impact încă din prima oră în care am instalat-o, sute de cărţi fiind cerute de manifestanţii de la corturile din PMAN”, a declarat Vitalie Prisăcaru, reprezentant al Mişcării Civice Tinerii Moldovei.

Tinerii Moldovei şi-au instalat corturi în PMAN imediat după mitingul de duminică. Aceştia au anunţat că vor organiza un marş pentru salvarea Republicii Moldova sâmbătă, la ora 17:00, cu plecare din PMAN, spre Teleradio Moldova.

Implementarea tuturor măsurilor pentru accelerarea interconectării energetice cu România, aducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie de la Bucureşti pentru lupta contra corupţiei din Republica Moldova, trecerea operaţiunilor bancare de stat în responsabilitatea Băncii Naţionale a României, precum şi ridicarea interdicţiei abuzive aplicate cetăţeanului George Simion sunt revendicările imediate ale Tinerilor Moldovei.

 

Sursa infoprut.md


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro