Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:38:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ponta: O stare de instabilitate la Chişinău va aduce doar bucurie la Moscova, nu în altă parte


23 septembrie 2015

Premierul Victor Ponta i-a urat marţi omologului său din Republica Moldova, Valeriu Streleţ, să aibă un mandat cât mai lung, întrucât o stare de instabilitate la Chişinău "va aduce bucurie doar la Moscova".

"O urare pe care v-am făcut-o la Chişinău, v-o fac şi aici — şi anume de a avea un mandat cât mai lung şi plin de succes. (...) Cred că trebuie să faceţi reforme şi aveţi un drum lung şi greu, dar cred că e nevoie de stabilitate. În acest moment, instabilitate la Chişinău va aduce doar bucurie la Moscova, nu în altă parte", a spus Ponta, într-o conferinţă de presă comună cu Streleţ, la finalul şedinţei comune a guvernelor din cele două ţări.

Premierul român l-a asigurat pe omologul moldovean de tot sprijinul său, adăugând că România va face doar ceea ce trebuie pentru cei de peste Prut.

"Aveţi tot sprijinul nostru. (...) Suntem acelaşi popor în două ţări prin voinţa unora mai puternici decât noi. Dar important este că România nu va fi niciodată Uniunea Sovietică, n-o să ia ceva cu forţa. România va face doar ceea ce trebuie să facă pentru cei ce sunt de partea cealaltă a Prutului", a adăugat Ponta.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro