Joi, 18 aprilie 2024 - 3:03:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova iubeste Basarabia!


21 decembrie 2015

Stimate cetăţean  Popescu,

Republica Moldova merge pe o cale greşită. Fiecare dintre noi realizează că trebuie să ieşim din impas cât mai degrabă. Statul nostru a devenit captiv unor interese de partid încă din 2009. Ambiţiile personale, egoul şi aspiraţiile financiare ale unor politicieni au uzurpat statul. Poporul a fost sărăcit cu peste un miliard de euro de către personaje care trebuie să răspundă cu prisosinţă pentru faptele comise. Astăzi lansez o pagină personală - îmi propun să informez societatea şi să identific adevăraţii patrioţi ai ţării. Accesează acum site-ul sau citeşte manifestul în continuare.

În aceste momente te încurajez să menţinem calmul, să oferim spaţiu de manevră actualilor cârmuitori - să demonstreze de ce sunt în stare. Ţine minte, poate fi mai rău decât atât. Republica Moldova are nevoie de instituirea rapidă a unui guvern. Cei care se vor împotrivi creării unui nou guvern sunt duşmanii ţării şi doresc să rămânem în mocirlă. Reiterez, oricare ar fi candidatul la poziţia de prim-ministru trebuie acceptat cu răbdare şi chibzuinţă. Altfel, ţara va fi aruncată într-un haos total în care luptele de stradă, vandalismul şi debandada vor fi la ordinea zilei. Prin urmare, vom aştepta momentul oportun, care se apropie pe zi ce trece.

Pe parcursul primăverii anului 2016 vor avea loc schimbări majore în Republica Moldova. Mă bucur că un mare număr de alegători au încredere în ceea ce spun. Această încredere se datorează verticalităţii constante de care am dat dovadă. Voi avea nevoie de aportul şi susţinerea fiecăruia. Vizitează site-ul maiasandu.com şi completează formularul. Echipa mea va lua legătura pentru a stabili cum putem dezvolta o relaţie frumoasă care va rezulta în schimbarea cursului istoric al ţării noastre. A mai rămas puţin timp, accesează site-ul, participă acum până nu e prea târziu. Moldovenii doresc un preşedinte just. Împreună vom ridica Moldova din genunchi. Alege viitorul!

Cu respect,
Maia Sandu
21 Decembrie 2015  

(Ca o recunoastere a implicarii mele jurnalistice in „treburile interne” ale R.Moldova, am  primit pe mail acest mesaj de la Maia Sandu - pe care am cunoscut-o personal la Universitatea de vara Nicolae Iorga din acest an - mesaj pe care îl transmit mai departe. Prahova iubeste Basarabia!)


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro