Vineri, 29 martie 2024 - 1:56:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Trădarea platformei DA


8 februarie 2016

Se pare că se epuizează şi ultimele picături de răbdare. Trebuie să ieşim cu mic, cu mare nu pentru a-i aclama pe ăştia de la platforma DA, care-s aceiaşi lupi, diacovi, dodoni, voronini, că tot la treucă se trag, susţine Nicolae Sergentu într-o scrisoare publicată de „Literatura şi Arta”.

Au zăpăcit poporul până când s-au pricopsit cu capital politic, lăsând-i pe cei prostiţi în mijlocul drumului în corturi. În rest, ei se ocupă de treburile partidului lor politic. Şi, culmea, au aderat la partidul lui Nicolai Chirtoacă, kaghebist sovietic. Lor nu le este nici în cot de noi, fraţilor! Trebuie să ieşim cu mic, cu mare, de la Naslavcea, la Giurgiuleşti, şi să cerem conducerii statului român reunirea cu Patria-mamă.

Vă rugăm, Excelenţă, domnule preşedinte Klaus Iohannis, să faceţi tot ce este posibil, prin instanţele internaţionale cu drepturile de rigoare, iar Parlamentul României să decidă anularea Pactului tâlhăresc Molotov-Ribbentrop şi, în consecinţă, să revenim acasă şi noi, românii basarabeni şi bucovineni. La vârsta mea de opt decenii şi jumătate, aş dori măcar o zi să trăiesc în Patria reîntregită.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro