Vineri, 29 martie 2024 - 8:21:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mitropolitul Vladimir al Moldovei a ”sfinţit” 21 milioane de euro, în conturile unei bănci elveţiene!


17 februarie 2016

Banca Elveţiană HSBC a dat publicităţii date noi despre moldoveanul care deţine în conturile sale 21 de milioane de euro. Potrivit directorului băncii, Fritz Shtirlitz, moldoveanul se numeşte Vladimir şi a depus banii imediat după sărbătorile de iarnă, precizând că va mai aduce încă atât după Paşte, menţionează MoldoVest.info.

Am încercat să-l tragem de limbă de unde are atâţia bani şi mare ne-a fost mirarea să aflăm că este din Moldova, cea mai săracă ţară din Europa! La cum era îmbrăcat, în haine lungi şi negre, credeam că este un beduin din Sahara, care îşi spală cu ajutorul nostru banii din vânzarea ilegală a petrolului”, a declarat directorul Shtirlitz.

De unde are misteriosul Mitropolitul Vladimir banii? Banca Elveţiană spune că deponentul său i-ar fi anunţat că este furnizor de servicii la nivel naţional în Moldova: servicii nupţiale, de botez, servicii mortuare, servicii de aghezmuit de Bobotează. Afaceri profitabile pentru că banii câştigaţi foarte uşor nu sunt taxaţi de stat. În numele Domnului, şi-al Tatălui, Amin! Doamne, iartă-mă!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro