Vineri, 19 aprilie 2024 - 6:05:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Privilegii pentru comunele sau oraşele din Moldova care au înfrăţiri cu localităţi din România


23 februarie 2016

Guvernul de la Bucureşti îşi propune să privilegieze oraşele şi comunele din Republica Moldova care au înfrăţiri cu localităţi din România. Declaraţia a fost făcută  de premierul  Dacian Cioloş la Adunarea Generale a Asociaţiei Comunelor din România.

La finalul discursului susţinut la Adunarea Generale a Asociaţiei Comunelor din România (ACoR), Dacian Cioloş a anunţat că doreşte, în afara relaţiilor la nivelul celor două Guverne, să stimuleze cooperarea la nivel local între România şi Republica Moldova. Referirea premierului a fost ocazionată şi de prezenţa în sală a unei delegaţii de primari din Moldova.

„Vrem să privilegiem acele comune sau acele oraşe din R Moldova care au înfrăţiri cu comune sau oraşe din România”, a spus prim-ministrul Cioloş.

Premierul a simţit nevoia să explice poziţia sa, iar unul dintre argumente a fost necesitatea utilizării eficiente a resurselor bugetare.

La Adunarea Generală a Asociaţiei Comunelor participă, printre alţii, aproximativ 400 de primari de comune din România şi numeroşi primari din Republica Moldova


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro