Miercuri, 17 ianuarie 2018 - 11:56:10
EUR
EURO = 4.6573 RON
Moneda euro a scazut
USD
USD = 3.8067 RON
Dolarul american a scazut
rss
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Prahova iubeste, întotdeauna, Basarabia!


27 aprilie 2016

Consilierii judeţeni prahoveni dovedesc, încă o dată, că iubesc cu adevărat Republica Moldova. În timp ce tot felul de personalităţi din România se bat cu pumnul în piept şi îşi cântă dragostea pentru Basarabia pe la televizor, prahovenii fac paşi concreţi spre ReUnirea celor două teritorii româneşti.

Astfel, Consiliul Judeţean Prahova continuă proiectele din programul România 100 şi a alocat noi fonduri pentru investiţii în localităţi din Republica (deocamdată) Moldova

Hotărârile adoptate de către consilierii judeţeni prahoveni prevăd:

„Construcţia drumului de acces pietonal spre Muzeul Raional de Istorie, Etnografie şi Artă din oraşul Cimişlia” propus de Raionul Cimişlia din Republica Moldova.
Valoare totală: 37.950 Euro
Consiliul Judeţean Prahova: 33.000 Euro


“Renovarea şi modernizarea sălii de şedinţe Constantin Stere a Consiliului Raional Hînceşti” propus de Raionul Hînceşti din Republica Moldova.
Valoare totală: 38.500 Euro 
Consiliul Judeţean  Prahova: 35.000 Euro


„Reparaţia mini-stadionului şi iluminarea lui cu sisteme de iluminat pe bază de panouri fotovoltaice din oraşul Călăraşi, str. Ştefan cel Mare” propus de Raionul Călăraşi din Republica Moldova.
Valoare totală: 34.000 Euro 
Consiliul Judeţean  Prahova: 29.000 Euro


Nu sunt primele ajutoare de acest tip acordate de către Consiliul Judeţean Prahova, raioanelor din Republica Moldova. Pentru a fi convinşi că bani merg către investiţii concrete, sumele alocate de către Consiliul Judeţean Prahova prin parteneriate cu Republica Moldova merg numai spre raioanele înfrăţite cu judeţul nostru. De altfel, ar fi ideal ca localităţile din judeţ să se înfrăţească cu cât mai multe localităţi din raioanele care au acorduri de înfrăţire cu Prahova.

Conform statisticilor, România are de trei ori mai multe comune decât Republica Moldova. Astfel, o localitate din Moldova s-ar putea înfrăţi cu trei comune din România şi astfel s-ar putea aloca fonduri pentru modernizarea cât mai multor obiective din Basarabia.

Poate că exemplul dat de Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, ar putea fi urmat şi de alte judeţe din România şi astfel ReUnirea ar deveni cu adevărat realizabilă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(486 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


loading...

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


Scoala de Arte Frumoase Ploiesti

Stomatologie Pediatrica - Clinica Stomatologica Copii

Clinica medicala Elit Medical din Ploiesti

Cristi Cimpeanu fotoHoroscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec Este posibil ca o afacere sau un proiect sa evolueze sub asteptari si sa aduca doar o parte din beneficiile pe care ati contat. Azi sunt sanse sa primiti un ajutor nesperat din partea unei persoane apropiate.Relatiile cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri ar trebui sa decurga fara probleme. Este o zi buna pentru negocieri sau examene si pentru a lamuri eventualele neintelegeri, atat in camin cat si la locul de munca. taur In prima parte a zilei, colegii v-ar putea ajuta sa gasiti solutia unei probleme care v-a dat bataie de cap in ultima vreme.Este o zi buna pentru a sustine examene sau proiecte. De asemenea, sunt favorizate interactiunile sociale de toate felurile.Seara puteti sa petreceti momente placute in compania persoanei iubite si a celor tineri din familie
GEMENI RAC
gemeni Azi puteti conta pe cooperarea colegilor sau a partenerilor de afaceri pentru lamurirea unor chestiuni profesionale delicate.Contextul astral al zilei este favorabil exprimarii artistice si activitatilor creative.Relatiile cu persoana iubita ar trebui sa decurga din ce in ce mai bine. Spre seara, ati putea rezolva impreuna o problema casnica. rac Este o zi buna pentru discutii constructive cu colegii de munca si pentru intruniri cu prietenii sau cu familia.Recomandarea eastrolog.ro este sa incercati sa va relaxati si sa va menajati sanatatea. Aveti ocazia sa va ocupati de problemele personale ale membrilor familiei. Puteti gasi solutii inspirate, care vor contribui la armonia din camin.
LEU FECIOARĂ
leu Azi este posibil sa reinnodati relatia cu un prieten cu care v-ati certat la un moment dat din motive care au avut legatura cu banii sau cu afacerile.In plan profesional si in afaceri, contextul astral al zilei favorizeaza cooperarea si gasirea unor solutii creative.In familie, este o zi buna pentru activitati relaxante si pentru imbunatatirea relatiilor cu rudele cu care nu v-ati mai vazut de mult timp fecioara Astazi puteti sa va ocupati de rezolvarea unor chestiuni care necesita rabdare si tact. Reusiti sa va temperati spiritul critic caracteristic Fecioarelor si sa gasiti solutii care convin tuturor celor implicati.Relatiile cu partenerul de viata ar trebui sa fie foarte bune. Puteti profita de acest context favorabil pentru a petrece impreuna o seara romantica
BALANŢĂ SCORPION
balanta La locul de munca sunteti tentat sa va asumati prea multe responsabilitati si s-ar putea sa nu le faceti fata singur. Puteti conta pe ajutorul colegilor.Din punct de vedere astrologic, este o zi buna pentru negocieri si pentru sustinerea examenelor sau a proiectelor.Daca plecati la drum, eastrolog.ro va recomanda sa fiti precaut si sa verificati cu atentie masina ori biletele de calatorie, bagajele, rezervarile etc. scorpion In prima parte a zilei este posibil sa aveti dificultati de comunicare, care va pot afecta relatiile cu colegii sau cu partenerii de afaceri.Se pare ca reusita unui proiect demarat recent depinde de capacitatea dumneavoastra de a atrage noi colaboratori cu experienta in domeniu.Puteti petrece o seara relaxanta in compania prietenilor si nu este exclus sa va faceti prieteni noi.
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator Cu prilejul unei activitati de studiu sau de documentare, este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, care va capteaza atentia imediat. Daca actionati cu tact, puteti lega o relatie de durata.Aveti posibilitatea sa rezolvati diverse probleme mai vechi ale caminului. In a doua parte a zilei s-ar putea sa primiti vesti bune de la cineva de departe. capricorn In prima parte a zilei este posibil sa nu reusiti sa va concentrati asupra unei lucrari importante.In schimb, este o zi buna pentru discutii constructive cu colegii sau cu partenerii de afaceri.Nu este momentul sa faceti investitii sau sa cumparati obiecte de valoare. Exista riscul sa faceti o alegere neinspirata si sa va coste mai mult decat merita.
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator In prima parte a zilei este posibil sa aveti o intrevedere placuta cu o persoana cu care nu v-ati mai vazut de ceva timp.Relatia cu partenerul de viata s-ar putea imbunatati semnificativ. Este o zi buna pentru o iesire in societate sau pentru o plimbare in aer liber.Seara este posibil sa primiti o veste buna de la o persoana apropiata. pesti Este o zi buna pentru intruniri de afaceri si calatorii in interes profesional. Eventualele negocieri au sanse sa se desfasoare intr-un mod amiabil si constructiv. In relatia cu partenerul de viata nu se intrevad probleme, dar va sfatuim sa va implicati mai mult in problemele caminului.Contextul astral de azi este favorabil unei seri romantice
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 ianuarie 2018
Autentificare
stiriactuale.ro