Marţi, 16 aprilie 2024 - 3:21:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Primul punct comun de control vamal România-Moldova, la Cahul-Oancea


29 aprilie 2016

Şeful Serviciului Vamal al Republicii Moldova, Vitalie Vrabie, a anunţat că la punctul de trecere Cahul-Oancea va fi deschis primul punct comun vamal.

Bucureştiul aşteaptă Acordul Bruxellesului, după care la punctul de trecere Cahul-Oancea va fi deschis primul punct mixt de control vamal la frontiera cu Uniunea Europeană”, a declarat Vrabie, citat de IPN.

În timpul sărbătorilor pascale, Serviciul Vamal al Republicii Moldova şi Direcţia Generală a Vămilor din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală din România au decis suplimentarea numărului de personal şi utilizarea tuturor pistelor de control pentru a asigura fluidizarea traficului transfrontalier generat de sporirea fluxului de călători şi mărfuri, specific acestei perioade.

Demersurile de colaborare dintre cele două structuri vamale vor continua în vederea implementării prevederilor Planului de cooperare bilaterală în domeniul vamal şi îndeplinirea obiectivelor strategice comune privind cooperarea în materie vamală, se arată pe site-ul Serviciului Vamal al Republicii Moldova.

SURSA:InfoPrut.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro