Marţi, 19 martie 2024 - 4:02:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dorin Chirtoacă, reţinut de ofiţerii CNA. Primarul din Chişinău este bănuit de abuz în serviciu


26 mai 2017

Dorin Chirtoacă, primarul oraşului Chişinău, a fost reţinut pentru 72 de ore, în cursul nopţii de joi spre vineri, sub acuzaţia de acte de corupţie, relatează publicaţiile Unimedia şi Jurnal de Chişinău.

Primarul a spus că deocamdată nu face declaraţii. La ieşirea din Primărie, un grup de simpatizanţi ai PL a scandat „Moscova nu uita, Moldova nu e a ta” şi „Dodon la puşcărie”, „Dorin suntem cu tine”. Primarul Dorin Chirtoacă a asistat la percheziţii, iar ulterior au fost reţinuţi doi consilieri municipali şi secretarul consiliului.

Primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a fost ridicat de procurori şi scos sub escortă din sediul Primăriei, joi seară, în timp ce în biroul acestuia au avut loc percheziţii, transmite Deschide.md. De asemenea, procurorii Centrului Naţional Anticorupţie i-au reţinut pe secretarul Consiliului Municipal, Valeriu Didencu şi pe doi consilieri, alături de şase reprezentanţi ai unor firme, vizaţi în mai multe dosare privind fapte de "corupere pasivă", trafic de influenţă şi depăşirea atribuţiilor de serviciu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro