Joi, 25 aprilie 2024 - 5:24:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Primăria Sectorului 1 va aloca, până la sfârşitul anului, un milion de euro Consiliului Municipal Chişinău


21 august 2017

Consiliul Local al Sectorului 1 a aprobat o Hotărâre prin care se alocă, până la sfârşitul anului, un milion de euro pentru a veni în sprijinul Consiliului Municipal Chişinău, a declarat, duminică, primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, în cadrul Conferinţei „Centenarul Unirii şi Basarabia”.

„Consiliile locale, consiliile judeţene pot face mai mult pentru Centenar. Ce pot face eu, ca primar, ce face Consiliul Local al sectorului 1? Ne putem înfrăţi cu oraşe din Republica Moldova. Am făcut-o, ne-am înfrăţit cu Chişinăul. Am aprobat în Consiliu o sumă de bani pe care o vom da până la sfârşitul anului pentru a ajuta Consiliul Municipal Chişinău, este vorba de suma de un milion de euro”, a spus Daniel Tudorache.

Primarul a ţinut să precizeze că „dacă primarii noştri se înfrăţesc cu câte un oraş, cu câte o comună şi fiecare dintre ei dau după posibilităţi o sumă cât de mică, cu siguranţă că vom fi mai aproape de acest deziderat al nostru”.„Sper ca până în decembrie 2018 să îndeplinim acest deziderat”, a conchis Tudorache.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro