Vineri, 26 aprilie 2024 - 1:46:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dorinţa unui basarabean, cu sânge de român: Nu vreau să mor până nu văd ReUnirea


10 octombrie 2017

Preşedintele Dodon, se află pe tron, ales de către moldoveni. Alegătorii ştiau pe cine aleg în fruntea statului. El şi-a arătat poziţia ostilă faţă de România şi de tot ce este românesc. Pe de altă parte, Dodon înainte de a fi ales şi-a arătat simpatia faţă de Rusia, bazându-se pe alegătorii rusofoni, pe care sondajele au arătat că sunt o masă de alegători numeroşi. Aşa a câştigat alegerile rusofonul Dodon. Să nu vă aşteptaţi că Dodon va avea orizontul deschis către unionişti. El se bazează pe ajutorul ce-l va primi de la Putin care, la rândul lui, are nevoie de o zonă tampon între Rusia şi ţările UE, dar mai ales ţările NATO. Ruşii au interes să păstreze Republica Moldova sub influenţa sovietică, punându-şi oamenii lor în funcţii  de conducere a statului moldovean.

Aşa că, dragi moldoveni, dragi români din stânga Prutului, trebuie să doriţi mai întâi să lămuriţi votanţii rusofoni să-şi schimbe intenţiile de vot şi asta nu va fi uşor. Arătaţi-le diferenţele de trai dintre occident şi Rusia, dintre Moldova şi România - unde veniturile populaţiei sunt de vreo cinci ori mai mari decat cele din stânga Prutului.

La anu, vom sărbători o sută de ani de la Marea Unire din 1918. O unire care nu a durat prea mulţi ani, deoarece vechiul stăpân de la răsărit a revenit în forţă pe meleagurile moldave. Acum, chiar dacă ruşii nu mai sunt prezenţi oficial în Moldova, ei au găsit un înlocuitor agreat de Moscova, în persoana unui trădător de neam şi ţară: Igor Dodon.

Chiar dacă acum e urcat pe tronul de preşedinte, el poate fi dat jos atunci când veţi hotărî cu cine trebuie să votaţi unirea mult dorită de toţi românii de pe ambele maluri ale Prutului, se va produce. Se vor aduna toţi românii şi vor ,,seca dintr-o sorbire'' apa ce ne desparte.
Sunt un român cu sânge de basarabean şi-mi pare rău că sunt prea bătrân ca să mai prind ReUnirea, dar o vor prinde copiii mei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro