Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 4:20:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Doamna...ţărăncuţă


20 noiembrie 2013

Potrivit adevărul.ro, Sanda Filat, fosta soţie a ex-premierului Vlad Filat - cu care a convieţuit 20 de ani - a acceptat să se transforme, pentru o zi, într-o ţărăncuţă. A mâncat brânză de oaie cu ceapă, a spălat rufele la covată şi s-a bucurat din plin de viaţa de la ţară.

 Sanda Filat a mărturisit că în această postură, propusă de unica.md, s-a simţit ca o eroină din filmele româneşti. „Am intrat în rol şi mi-a plăcut să simt cum trăiau femeile noastre pe vremuri, cât de simplă era viaţa lor, o viaţă în armonie cu sine şi cu natura. Hainele şi accesoriile mi-au plăcut în mod deosebit. Erau foarte comode şi frumoase“, a spus Sanda Filat. Totodată, domnia sa a vorbit şi despre vestimentaţie. „Îmi place ca hainele să fie de calitate şi să mi se potrivească. Cât despre ţinute, mă simt foarte bine în blugi, cămăşi, sacouri sau rochii pe care le pot purta atât ziua cât şi la o ocazie. Rochiile cu croi simplu, fără gulere sunt preferatele mele“, a mărturisit dna Sanda.

Ghidându-se după principiul că ”viaţa trebuie trăită aşa cum simţi, nu cum vrea gura lumii”, doamna Sanda Filat îşi petrece cea mai mare parte din timp în Elveţia, departe de haosul politic din ţara sa.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro