Marţi, 23 aprilie 2024 - 1:40:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cântaţi cu noi, la Filarmonica din Chişinău!


30 ianuarie 2014

Filarmonica Naţională „S.Lunchevici” din Chişinău,  în parteneriat cu Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu”,  lansează  un  nou proiect  Abonamentul Muzical  “Cântaţi cu noi”, cu Formaţia „Millenium”.

 Muzica  sensibilizează şi orientează  tinerii  în formare. Prin acest proiect dorim să obţinem un public educat  în spiritul  frumoaselor valori  muzicale . Cu acest scop vom oferi tinerilor spectatori din Chişinău şi din teritoriul Republicii ocazii frumoase  de a savura muzică  de calitate sută la sută live,  prin  instituirea unui abonament  muzical cu Formaţia Filarmonicii  „Millenium”, pentru care interpretarea live este o noţiune obligatorie, iar calitatea este o prioritate în  alegerea repertoriului .

Abonamentul cuprinde 3  teme muzicale care vor fi prezentate în 6 concerte (3 la Chişinău şi respectiv 3 în  teritoriu).   Programele de concert din cadrul abonamentului „Cântaţi cu noi”  presupun dialog  şi  interacţiune între artişti şi  spectator  şi vin să animeze   tot ceea ce este mai  emoţionant, rafinat şi  de bun gust în materie de muzică modernă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro