Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 9:24:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Deputata britanică Jo Cox a murit după ce a fost împuşcată în nordul Angliei


16 iunie 2016

Deputata britanică Jo Cox a murit joi după ce a fost împuşcată la Birstall, în nordul Angliei, a anunţat poliţia locală, potrivit Reuters. Jo Cox, în vârstă de 41 de ani, a fost rănită de gloanţe, astăzi la Birstall, în nordul Angliei, au anunţat media britanice, citate de Reuters şi AFP.

Deputata laburistă proeuropeană din circumscripţia Batley şi Spen (West Yorkshire) a fost împuşcată, după care s-a prăbuşit, potrivit unui martor citat de agenţia Press Association. Un martor a spus pentru Associated Press ca Jo Cox a intervenit intr-o altercatie intre doi barbati, unul dintre acestia scotand o arma cu care a tras de doua ori.

Atacul s-a produs in imediata apropiere a bibliotecii municipale din Birstall, unde deputata se intalneste in mod regulat cu alegatorii sai. Potrivit BBC, deputata a fost transportata intr-un spital din Leeds. Ea fusese aleasa la ultimele alegeri legislative, in 2015.

Hithem Ben Abdallah, un martor ocular care era intr-o cafenea din apropiere, a povestit ca a auzit tipete si a iesit afara. "Era un tip foarte curajos care incerca sa controloze un alt barbat cu o sapca alba de baseball care brusc a scos o arma dintr-o geanta".

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro