Joi, 28 martie 2024 - 3:49:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cât câştigă o bonă în Marea Britanie


10 aprilie 2017

În această perioadă mai multe firme de recrutare caută bone pentru Marea Britanie. Iată ce responsabilităţi şi beneficii sunt.

„Posturile cuprind caracteristici comune, diferenţa cea mai mare fiind numărul orelor lucrate. De aceea posturile cele mai bine plătite sunt pentru poziţia „Mother’s Help” si „Îngrijitor bătrăni”, unde salariul lunar net poate să se ajungă până la £1200/lună, dar şi orele lucrate sunt mai ridicate (40-55/saptamana) decât în celelate categorii”, spune reprezentanţii unei firme de recrutare.

Printre altele, potrivit anunţului, bona trebuie să ajute mama pentru perioada de timp între trezirea şi culcarea copiilor „sortarea şi plasarea rufelor în maşina de spălat şi uscător, aranjarea hainelor curate”, „veţi ajuta la cumpărarea şi pregătirea mâncării, la curăţenia camerelor”, „vă veţi juca cu copii nişte jocuri amuzante şi crative, uneori duceţi copii la grădiniţa şi şcoală, rutina de seara înainte de somn”.

Mai multe detalii legate de cazare şi salariu găsiţi – LA ACEST LINK.

O altă firmă este în căutare de bone şi oferă, pe lângă salariu şi vacanţe plătite, cazare în cameră separată şi mâncare gratuit. De asemenea, nu se percep comisioane de la candidaţi.

Printre responsabilităţi sunt curăţenia în casă o dată pe săptămână, trezirea copiilor dimineaţa şi pregătirea pentru şcoală sau grădiniţă. De asemenea, trebuie să-i însoţiţi pe cei mici în drum spre şcoală sau grădiniţă şi să-i aşteptaţi la terminarea cursurilor.

Mai multe detalii despre acest anunţ şi salariu găsiţi – LA ACEST LINK.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro