Joi, 25 aprilie 2024 - 2:54:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un român a filmat atentatul terorist din Londra: „Ferească Dumnezeu ce-i aicia” | VIDEO


5 iunie 2017

Florin Morariu, un român originar din Iaşi aflat în Londra, a filmat mai multe scene petrecute azi-noapte pe străzile din capitala Marii Britanii, când teroriştii au înjunghiat mai mulţi oameni, relatează postul de televiziune ProTV, care a intrat în posesia imaginilor realizate de român.

Bărbatul era la muncă la partiseria unde lucrează şi a văzut cum unul dintre atacatori a înjunghiat o persoană cu un cuţit.

Florin Morariu spune ca l-a lovit pe unul dintre terorişti cu o navetă în cap. Apoi, acesta a luat o bâtă pentru a se apăra, dar nu a mai fost nevoie deoarece au intervenit agenţii de poliţie.

Bărbatul a surprins evacuarea răniţilor şi haosul care a urmat atacului. A părăsit locul după ce poliţia a avertizat că va folosi grenade cu gaz.

„E atac terorist aicia. Nebunii ăştia… I-am dat un basket în cap la un terorist d-ăla. Ferească Dumnezeu ce-i aicia, fraţilor… Ce cuţit i-o băgat lu’ unu în gât, băi Doamne… Îs trei… Adu ceva dur…adu bâta aia”, se aude pe înregistrarea realizată de Florin Morariu.

Martor: „Alergau şi strigau: „Asta este pentru Allah”! Au înjunghiat o fată de 10-15 ori”


7 oameni au murit, iar alţi 48 au fost răniţi şi duşi la spital, după ce o dubă care mergea cu viteză mare a intrat în mulţime pe Podul Londrei. Apoi, 3 bărbaţi înarmaţi cu cuţite au ieşit din maşină şi au început să îi atace pe oamenii aflaţi în zona Borough Market pe străzi, în cafenele, baruri şi restaurante.

Unii dintre oamenii din baruri şi restaurante s-au ascuns sub mese sau în toaletele clădirilor. Actul terorist s-a petrecut în partea de sud a Podului Londrei.

Cei 3 suspecţi au fost împuşcaţi mortal de poliţie în timpul confruntării cu forţele de ordine.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro