Vineri, 19 aprilie 2024 - 1:21:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


La loc comanda: BREXITUL ar putea fi oprit!


19 iulie 2017

Autorul articolului 50 din Tratatul de la Lisabona, în baza căruia s-a făcut cererea de ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană, cere ca Brexitul să fie oprit imediat, avertizând asupra consecinţelor „dezatruoase” pe care le va avea asupra ţării şi care „devin din ce în ce mai clare” în fiecare zi, scrie The Independent.

Lord Kerr of Kinlochard, diplomat britanic şi membru al Camarei Lorzilor, s-a alăturat unei iniţiative a 60 de personalităţi din Scoţia, care au semnat o scrisoare în care susţin că Brexitul a distrus reputaţia Regatului Unit pe plan internaţional şi că efectele negative încep să se simtă.

Diplomatul a spus că atunci când a scris articolul 50 din Tratatul de la Lisabona s-a gândit că acesta va fi invocat doar în cazul unui regim dictatorial.

Scrisoarea, publicată în The Herald, cere „o dezbatere amplă despre oprirea procesului” şi a fost semnată de asemenea de fostul secretar general al NATO Lord Robertson, fostul premier al Scoţiei Henry McLeish şi fostul lider al liberal-democraţilor Lord Menzies Campbell.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro