Vineri, 19 aprilie 2024 - 12:06:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Zeci de răniţi, printre care şi români, în urma unui accident feroviar produs în Spania VIDEO


23 decembrie 2017

Aproximativ 40 de persoane au fost rănite, două fiind spitalizate, în urma unui accident feroviar produs vineri după-amiază la periferia oraşului spaniol Madrid, relatează presa spaniolă. Ministerul Afacerilor Externe a precizat, vineri, că în urma accidentului feroviar din Spania, produs la Alcala de Henares, nouă cetăţeni români au suferit leziuni uşoare, dintre care o persoană a fost transportată la spital, dar se află în afară oricărui pericol, potrivit unui comunicat de presă.

"Conform informaţiilor obţinute de la autorităţile locale până la acest moment, în urma accidentului au suferit leziuni uşoare nouă cetăţeni români. Dintre aceştia o singură persoană a fost transportată la o unitate spitalicească din apropiere pentru asistenţă medicală şi se află în afara oricărui pericol. Până la momentul de faţă, la nivelul misiunii diplomatice nu au fost primite solicitări de asistenţă din partea cetăţenilor români afectaţi de situaţia semnalată", se arată în documentul citat.

De asemenea, misiunea diplomatică monitorizează situaţia şi menţine contactul neîntrerupt cu autorităţile locale, fiind pregătită să intervină dacă situaţia o va impune.

Aproximativ 40 de persoane au fost rănite, două fiind spitalizate, în urma unui accident feroviar produs vineri după-amiază la periferia oraşului spaniol Madrid, relatează presa spaniolă.

Un tren regional a lovit tampoanele de oprire instalate în Gara Alcala de Henares, situată la 40 de kilometri est de Madrid.

Compania feroviară spaniolă, Renfe, a transmis că accidentul s-a produs probabil din cauza unei defecţiuni la sistemul de frânare al trenului.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro