Miercuri, 17 ianuarie 2018 - 11:53:53
EUR
EURO = 4.6573 RON
Moneda euro a scazut
USD
USD = 3.8067 RON
Dolarul american a scazut
rss
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Anunţ important pentru românii din Italia, care câştigă sub 1000 de euro pe lună


7 ianuarie 2018

Conform legislaţiei actuale, un venit de 1.000 de euro sau mai mic este considerat pragul sărăciei în Italia.

Drept urmare, cei care primesc un salariu mai mic de 1.000 de euro au dreptul la o serie de prestaţii şi contribuţii de stat. De la dreptul de asistenţă juridică gratuită sau indemnizaţia de invaliditate până la scutirea de la taxele universitare de şcolarizare pentru copii, de la al 14-lea salariu până la scutirea de la plata abonamentului TV.

Cei care au nevoie de un avocat şi se încadrează sub pragul de 1.000 de euro pe lună, pot alege apărătorul pe care îl doresc fără să-i plătească onorariul, care va fi suportat de stat

În plus, nu trebuie să plătţi taxele judiciare, cum ar fi contribuţia unificată, mărcile, ştampilele, notificările, scrie rotalianul.com. De asemenea, avocatul nu vă poate solicita rambursări pentru cheltuielile de trai şi deplasare.

La calculul respectării limitei de 11.528,41 euro anual, este necesar să se ţină seama nu numai de veniturile primite de solicitant, ci şi de orice alt membru al familiei care locuieşte împreună cu acesta. De exemplu, un şomer care locuieşte în continuare cu ambii părinţi, care au venituri (pensie), nu poate beneficia de asistenţă juridică în cazul în care suma acestor venituri depăşeşte limita de 11.528,41 euro.

Aveţi dreptul la REI (Reddito di inclusione)

Pentru a avea acces la Rei, familia trebuie să aibă o valoare a veniturilor (ISEE) care să nu depăşească 6.000 de euro pe an. În plus, valoarea bunurilor imobile, altele decât locuinţa unde domiciliază, nu ar trebui să depăşească 20.000 euro. Apoi, valorile mobiliare (depozite în bani, conturi curente) nu ar trebui să depăşească 10.000 de euro.

Primeşti ajutor de şomaj chiar dacă ţi-ai găsit de muncă

În cazul în care beneficiaţi de şomaj şi sunteţi angajat de o altă societate în timpul perioadei în care primiţi indemnizaţia, nu pierdeţi acest beneficiu dacă venitul dumneavoastră este mai mic de 8.000 euro pe an.

Mai multe detalii AICI

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(985 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


loading...

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


Scoala de Arte Frumoase Ploiesti

Stomatologie Pediatrica - Clinica Stomatologica Copii

Clinica medicala Elit Medical din Ploiesti

Cristi Cimpeanu fotoHoroscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec Este posibil ca o afacere sau un proiect sa evolueze sub asteptari si sa aduca doar o parte din beneficiile pe care ati contat. Azi sunt sanse sa primiti un ajutor nesperat din partea unei persoane apropiate.Relatiile cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri ar trebui sa decurga fara probleme. Este o zi buna pentru negocieri sau examene si pentru a lamuri eventualele neintelegeri, atat in camin cat si la locul de munca. taur In prima parte a zilei, colegii v-ar putea ajuta sa gasiti solutia unei probleme care v-a dat bataie de cap in ultima vreme.Este o zi buna pentru a sustine examene sau proiecte. De asemenea, sunt favorizate interactiunile sociale de toate felurile.Seara puteti sa petreceti momente placute in compania persoanei iubite si a celor tineri din familie
GEMENI RAC
gemeni Azi puteti conta pe cooperarea colegilor sau a partenerilor de afaceri pentru lamurirea unor chestiuni profesionale delicate.Contextul astral al zilei este favorabil exprimarii artistice si activitatilor creative.Relatiile cu persoana iubita ar trebui sa decurga din ce in ce mai bine. Spre seara, ati putea rezolva impreuna o problema casnica. rac Este o zi buna pentru discutii constructive cu colegii de munca si pentru intruniri cu prietenii sau cu familia.Recomandarea eastrolog.ro este sa incercati sa va relaxati si sa va menajati sanatatea. Aveti ocazia sa va ocupati de problemele personale ale membrilor familiei. Puteti gasi solutii inspirate, care vor contribui la armonia din camin.
LEU FECIOARĂ
leu Azi este posibil sa reinnodati relatia cu un prieten cu care v-ati certat la un moment dat din motive care au avut legatura cu banii sau cu afacerile.In plan profesional si in afaceri, contextul astral al zilei favorizeaza cooperarea si gasirea unor solutii creative.In familie, este o zi buna pentru activitati relaxante si pentru imbunatatirea relatiilor cu rudele cu care nu v-ati mai vazut de mult timp fecioara Astazi puteti sa va ocupati de rezolvarea unor chestiuni care necesita rabdare si tact. Reusiti sa va temperati spiritul critic caracteristic Fecioarelor si sa gasiti solutii care convin tuturor celor implicati.Relatiile cu partenerul de viata ar trebui sa fie foarte bune. Puteti profita de acest context favorabil pentru a petrece impreuna o seara romantica
BALANŢĂ SCORPION
balanta La locul de munca sunteti tentat sa va asumati prea multe responsabilitati si s-ar putea sa nu le faceti fata singur. Puteti conta pe ajutorul colegilor.Din punct de vedere astrologic, este o zi buna pentru negocieri si pentru sustinerea examenelor sau a proiectelor.Daca plecati la drum, eastrolog.ro va recomanda sa fiti precaut si sa verificati cu atentie masina ori biletele de calatorie, bagajele, rezervarile etc. scorpion In prima parte a zilei este posibil sa aveti dificultati de comunicare, care va pot afecta relatiile cu colegii sau cu partenerii de afaceri.Se pare ca reusita unui proiect demarat recent depinde de capacitatea dumneavoastra de a atrage noi colaboratori cu experienta in domeniu.Puteti petrece o seara relaxanta in compania prietenilor si nu este exclus sa va faceti prieteni noi.
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator Cu prilejul unei activitati de studiu sau de documentare, este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, care va capteaza atentia imediat. Daca actionati cu tact, puteti lega o relatie de durata.Aveti posibilitatea sa rezolvati diverse probleme mai vechi ale caminului. In a doua parte a zilei s-ar putea sa primiti vesti bune de la cineva de departe. capricorn In prima parte a zilei este posibil sa nu reusiti sa va concentrati asupra unei lucrari importante.In schimb, este o zi buna pentru discutii constructive cu colegii sau cu partenerii de afaceri.Nu este momentul sa faceti investitii sau sa cumparati obiecte de valoare. Exista riscul sa faceti o alegere neinspirata si sa va coste mai mult decat merita.
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator In prima parte a zilei este posibil sa aveti o intrevedere placuta cu o persoana cu care nu v-ati mai vazut de ceva timp.Relatia cu partenerul de viata s-ar putea imbunatati semnificativ. Este o zi buna pentru o iesire in societate sau pentru o plimbare in aer liber.Seara este posibil sa primiti o veste buna de la o persoana apropiata. pesti Este o zi buna pentru intruniri de afaceri si calatorii in interes profesional. Eventualele negocieri au sanse sa se desfasoare intr-un mod amiabil si constructiv. In relatia cu partenerul de viata nu se intrevad probleme, dar va sfatuim sa va implicati mai mult in problemele caminului.Contextul astral de azi este favorabil unei seri romantice
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 ianuarie 2018
Autentificare
stiriactuale.ro