Vineri, 29 martie 2024 - 11:03:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


AFI Palace Ploieşti aduce primul magazin LEGO din oraş


1 octombrie 2014

AFI Palace Ploieşti aduce o nouă surpriză pentru ploieşteni: inaugurarea primului magazin mono-brand LEGO® din oraş.

Începând cu data de 3 octombrie, magazinul va fi localizat la etajul centrului comercial şi îşi va întâmpina vizitatorii cu o gamă impresionantă de produse LEGO®, sute de tipuri de seturi de construcţie şi obiecte personalizate.

Astfel, toţi copiii vor putea intra în universul unuia dintre cele mai faimoase branduri de jucării, se vor putea juca în locurile special amenajate din magazin şi se vor putea bucura de multe surprize pregătite special pentru ei.

 „Din respect şi grija pentru clienţii noştri, ne-am propus să aducem cât mai multe branduri în exclusivitate pentru Ploieşti şi uneori chiar pentru România, iar Sinsay şi Mohito sunt cele mai bune exemple. Deschiderea magazinului LEGO® este o confirmare a angajamentului nostru. Astfel, oferim clienţilor noştri, indiferent de vârstă, mixul perfect de opţiuni dedicate modei, frumuseţii, petrecerii timpului liber şi nu numai”, a declarat Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

Cu ocazia deschiderii magazinului LEGO®, în weekendul dintre 4 şi 5 octombrie toţi copiii sunt invitaţi la evenimentul LEGO® Chima, în care lumea fantastică a mult iubitului serial LEGO pentru TV „Legendele din Chima” este adusă mai aproape de cei mici.

În cadrul evenimentului LEGO® Chima, copiii vor putea construi ţinutul de foc şi gheaţă din Legendele din Chima, iar cei mici cu vârsta de până la 5 ani se vor putea distra în piscina creativităţii LEGO® DUPLO.

Nu în ultimul rând, fetiţele vor putea realiza construcţii din cele mai noi seturi de la LEGO® FRIENDS.

Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Palace Ploieşti puteţi accesa pagina de web www.afipalaceploiesti.ro  sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Ploieşti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro