Joi, 28 martie 2024 - 5:57:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Angajări la Bosch


12 decembrie 2014

Compania germană Bosch deschide un nou birou în Cluj-Napoca. Pentru început, aici vor lucra 50 de specialişti în IT. Printre altele, aceştia vor munci la realizarea unei camere video stereo pentru maşini, care va ajuta, în timp, la funcţionarea autoturismului care se conduce singur.

Viitorii angajaţi vor munci la dezvoltarea unor soluţii software.

"Noi acum muncim la un software şi la un algoritm pentru viitoarea maşină care se va conduce singură. În drumul spre maşina autonomă, trebuie să simţim mediul înconjurător cu camere video stereo", a explicat Roman Sellin, şeful departamentui de cercetare şi dezvoltare.

Reprezentanţii Bosch susţin că maşina fără şofer este un proiect de viitor, dar că se fac deja paşi spre autoturismul viitorului.

Noul birou al companiei germane va fi deschis la Cluj la sfârşitul lunii ianuarie. Compania germană a închiriat 800 mp într-o clădire de birouri recent construită. Aici vor munci, pentru început, 50 de angajaţi.

Noul sediu va funcţiona şi ca punct de recrutare şi testare a viitorilor angajaţi ai companiei.

Bosch a inaugurat în luna mai la Jucu un centru de cercetare şi producţie, în care a investit peste 70 de milioane de euro. Fabrica are 325 de angajaţi, dar germanii plănuiesc să aibă, peste doi ani, 1.000 de muncitori.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro