Marţi, 19 martie 2024 - 9:21:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Primul mall din România scos la vânzare pe OLX


9 februarie 2015

Un complex comercial din Bacău, Central Plazza, a fost scos la vânzare de către actualul proprietar pe olx.ro, potrivit jurnaliştilor de la Ziarul de Bacău.

Potrivit anunţului, cel care deţine mall-ul vrea 4,6 milioane de euro. Preţul este mult mai mic decât în 2009, atunci când firma care l-a construit anunţa că a investit nu mai puţin de 8 milioane de euro.

Central Plazza are un nou proprietar de aproximativ 2 ani. Firma care l-a deţinut a intrat în faliment, iar întreaga construcţie şi terenul au fost scoase la licitaţie, iar lichidatorul a evaluat totul la peste 6 milioane de euro.

Jurnaliştii de la Ziarul de Bacău mai spun că zona nu prea atrage clienţi. Din complexul comercial s-ar fi retras un magazin Carrefour şi mai multe magazine.

Maga mall-urile care se deschid în primăvara aceasta

Chiar dacă unele mall-urile mai mici din ţară se confruntă cu probleme financiare, marii dezvoltatori nu se arată descurajaţi. În primăvara aceasta se anunţă două noi centre comerciale mari în ţară. Unul va fi Mega Mall Pantelimon, din Bucureşti, iar cel de-al doilea proiect este Coresi, pe platforma uzinei Tractorul din Braşov.

Coresi va avea un hipermarket Auchan pe o suprafaţă de 13.000 de metri pătraţi. Au atraşi deja chiriaşi precum Zara, H&M sau Flanco.

Mega Mall va fi proiectul celor de la NEPI, se întinde pe o suprafaţă de 72.000 de metri pătraţi şi va fi unul dintre cele mai mari mall-uri din Bucureşti şi din ţară. Va cuprinde pe lângă magazine de haine ale brandurilor celebre şi un cinema multiplex în care va fi prima sală cu proiecţii 4D, precum şi un centru de fittnes World Class, în cadrul căreia va fi o piscină semi-olimpică.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro